NYHETER

Välkomna Cecco & Mami

Vi på Smaksinnet väljer noga ut de viner vi adderar till vårt utbud. Vinerna Cecco och Mami från Il Poggiarello var helt självklara att ta in efter Smaksinnets vinprovning innan jul. Cecco är ett rött vin och Mami är vitt. Utan krusiduller utanpå men med en otrolig detaljrikedom inuti. Snygga att ställa fram på bordet. Fantastiska att dricka!

Vill du sälja dessa på din krog? Kontakta någon av oss i Smaksinnet. Är du privatperson och vill beställa dessa hem till middagen? Skicka en förfrågan via privatimport på Systembolaget. 

Vinflaskor Cecco & Mami

Stadsmissionens café satsar på aw

Hösten 2021 välkomnar vi Stadsmissionens café till Smaksinnets utbud. Stadsmissionens café i Linköping inleder en satsning på after work – för en god sak, och vi på Smaksinnet får leverera vinerna. Stadsmissionens café i Linköping erbjuder en härlig mix av artister, god mat och dryck, musikquiz och andra händelser i en unik miljö. AW dukas upp varje onsdag och fredag från kl 16.00.

Stadsmissionen i Linköping

Smaksinnet på ny restaurang i Linköping

Vi är stolta över att få meddela att våra viner nu också finns på Gallo Vinotek i Linköping. Vi levererar röda, vita och bubblande drycker. Gå dit och njut av den familjära stämningen och låt ägaren guida dig till just dina favoriter.

Gallo i Linköping

Aktuellt i oktober

Den 26 oktober 2021 släpps Vitalba Romagna Albana Secco, 2020 på Systembolaget som en nyhet. Vinet är fruktigt, något kryddig smak med liten strävhet, inslag av aprikos, mimosablommor, galiamelin, honung, spiskummin, mandel och pomerans. Serveras gärna till vegetariska rätter, fisk eller ljus kött.

Pris: 199:-

Vitalba 2020