NYHET

En ljummen vårkväll, solen dränker oss i guld och på grillen ligger middagen. Våren är äntligen här och vi har fyllt upp vårt lager med utvalda viner från de gårdar vi importerar från. Här har vi samlat några av våra egna favoriter till kommande vårkvällar.

Rosévin på ett bord

Rött vin – Pruno

Drei Donà Pruno är ett högkvalitativt vin som hyllas av vinkännare. Det är djupt rubinrött, fylligt och har en god struktur. Doften är kryddig och fruktig med tydlig fatkaraktär. Inslag av mörka körsbär, choklad, kokos, rosmarin och svartpeppar. Du köper det via Systembolagets beställningssortiment. Nr: 74021.

Vinflaska Drei Donà Pruno

Vitt vin – Andelunda Torrontés

Andeluna 1300 Torrentés är ett strålande silvervitt vin som vinmakaren Manuel Gonzalez Bals står bakom. Druvorna odlas på 1300 meters höjd vilket ger vinet karaktär, harmoni och charm. Det är intensivt och komplext där tonerna av persika och päron sticker ut. Blommig arom, medelfylligt och delikat syra. Du köper det via Systembolagets beställningssortiment. Nr: 70457.

Vinflaska Andeluna 1300 Torrentés

Rosévin – Rosé Piscine

Rosé Piscine är ett uppfriskande, lätt fruktigt och festligt rosé! Det är perfekt för varma sommarkvällar tillsammans med vännerna. Det är ett rosé som du ska dricka riktigt kallt, gärna med några isbitar i. Det är ljusrosa med persikofärgade reflektioner i. Blommig doft med toner av tropisk frukt. Det är ett smakrikt, runt och generöst vin. Du köper det genom att skicka en förfrågan till oss via Systembolagets Privatimport.

Vinflaska Rosé Piscine

Orangevin – Vitalba

Orange is the new black? Orange viner är en av de stora trenderna på vinmarknaden. Ett orange vin är fylligare än ett vitt vin och ofta mer exklusiva då de tillverkas i mindre skalor. Vitalba är gjord på 100% Albana di Romagna. Det är ett vackert bärnstensfärgat vin med dofter av tropiska frukter, torkade gula frukter och örter. Fylligt och fräscht. Du köper det genom att skicka en förfrågan till oss via Systembolagets Privatimport.

Vinflaska Tre Monti Vitalba

Mousserande – Bersi Serlini Franciacorta Rosé

Vinet som imponerar på vilken fest som helst! En tydlig smak av röda bär. Skimrande färg med långvariga bubblor. En läcker doft av körsbär och hallon. Smaken är fruktig men frisk. Franciacorta-vinerna, som produceras enligt Champagne-metoden, är de enda som under tre decennier tilldelats ursprungsbeteckningen DOC och sedan 1995 även DOCG. Du köper det via Systembolagets beställningssortiment. Nr: 77315.

Vinflaska Bersi Serlini Franciacorta Rosè Rosea DOCG

Öl – 32 Via dei Birrai (öllåda)

32 Via dei birrai är ett hantverksbryggeri i Italien. De strävar efter den perfekta kombinationen av smak och design och mellan forskning och metod. Produkterna är unika även i sin presentationsform då de tappas på 75cl-flaskor. Har du svårt att bestämma dig för vilken av sorterna du vill beställa hem? Köp en låda med en av varje! Du köper det via Systembolagets beställningssortiment. Nr: 89690.

Ölflaskor