Om Oss

FÖRETAGET
Smaksinnet är ett ungt företag som brinner för mat och dryck samt andra livsnjutande produkter och upplevelser inom matvärlden. Smaksinnet jobbar med fantastiska vinproducenter som, Drei Doná, La Tordera, Bersi Serlini, Cantina Spada, Poggiarello, Langasco samt flertalet Franska och Argentinska producenter. Vi har även exklusivitet på Helicium® glas, Battle samt andra mycket interessanta tillbehör.

Vår ägar sammansättning är mycket unik. Smaksinnet har tillsammans mer än 30 års erfarenhet inom restaurang och ledarskap. Vi har både svenska och italienska kompanjoner och vår italienska delägare jobbar även med familjeföretaget i Fregene utanför Rom, Il Tappo, som är en enoteca och de distribuerar även vin i hela Lazio sedan över 30 år. Han är en otrolig viktig del i företaget, då han bor i Italien känner han pulsen på vad som kommer och vilka producenter är de man kan satsa på och utvecklas tillsammans med.

MÅLSÄTTNING
Vårt mål är att ge möjligheten för de som oss, uppskattar vin o mat, att kunna njuta av fantastiska viner till bra pris samt att ta del av tillbehör som lyfter smakupplevelsen till andra nivåer!

Vi hoppas ni gillar våra produkter.

Kom ihåg att njuta!

Smaksinnet

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och välkomnar därför endast besökare över 20 år. Vi använder Cookies.