ace8777a42a4120e90f6b07cc6ddb144fba5ec8b

Needle Blackforest Dry Gin

Systembolaget art. nr: · Gin

För att uppleva Schwarzwald och dess fulla unika egenskaper, distillerar vi noggrant vår ”Needle” bredvid aromatiska enbär med handplockade granbarr av ”Common Spruce” (Picea abies). Genom att inkludera blommig lavendel och av ingefära, upplever smaklökarna ett intensivt äventyr. Det här ögonblicket betonas av en fin citrusnot av sol mognade citroner och apelsiner av bästa kvalitet. En touch läggs till i vår 40% vol. destillat genom att tillsätta peppar och kanel också.

Formeln förblir naturligtvis vår hemlighet, men unikheten är att för den utmärkta Black Forest-upplevelsen är bara unga och framförallt färska grankottar använda för att uppfylla våra högkvalitativa krav!

Denna spännande kombinationen av olika örter, kryddor och granbarr destilleras i en mild enkel satsprocess. Destillatet erhålls från en destillationsprocess och lagras separat. Våran master destillatör kontrollerar varje enskild ”sats” och väljer bara de bästa destillaten för fyllning av ”Needle”. På detta sätt kan vi garantera en jämn kvalitet i varje flaska.”

”Needle” är en ren och klar gin med en klar Schwarzwald smak.

Vi rekommenderar den ren eller on the rocks för att kunna uppleva den unikt och intensivt. Föredras något mer fancy, kan du se våra receptförslag på Needle.

Enjoy – EN

Årgång N/A
Producent Bimmerle
Land Tyskland
Område Schwarzwald
Volym 500ml
Färg Glasklar
Doft Doft av enbär, citron, apelsin, lavendel och ingefära
Smak Delikata toner av kanel, peppar, ingefära och lavendel
Passar till Allround, Aperitif/Sällskap, Efter måltid
Alkoholhalt 40%
Serveringstemperatur 20 °C

Andra drycker

Screen Shot 2017-10-24 at 13.22.43
Andeluna Pasionado Cuatro Cepas
Vin Rött
Argentina
299.00kr
VISA
20465326
Tenuta Langasco Langhe Favorita DOC
Vin Vitt
Italien
155.00kr
VISA
MALBEC 1300 - 2017
Andeluna 1300 Torrontés
Vin Vitt
Argentina
119.00kr
VISA
reserve
Mallol-Gantois Champagne Reserve Brut Gran Cru
Champagne/Mousserande
Frankrike
369.00kr
VISA

Smaksinnet

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och välkomnar därför endast besökare över 20 år. Vi använder Cookies.